BACA DULU NI sebelum baca yang lain

[AMARAN]

Kalau anda seorang yang sukar untuk terima pandangan orang lain, dilarang sama sekali membaca blog ini. Mengapa? Karya-karya dalam blog ini mungkin bagi anda bersifat provokatif, belagak poyo, suka mengada-ngada.. atau mungkin tidak matang.. Well.. saya cuma budak kecik yang baru belajar menggunakan blog. Sebelum ni hidup di atas laut yang jauh dari internet. So, Mumayyiz dalam menulis. Tapi kalau masih berkeras nak baca.. baca je lah! Tapi please baca dengan rasa cinta dan toleransi dalam diri. Sentap atau tersinggung perasaan.. tanggung sendiri. Anda telah diberi amaran tentang risiko yang mungkin anda akan hadapi. Tu laaa ketegaq sangat.


"Sila ambil dan viralkan mana-mana karya di dalam blog ini yang anda rasakan ada jugalah gunanya(walaupun banyak yang tidak berguna) tanpa perlu meminta izin daripada saya. Semuanya daripada Allah juga. Tapi menarik juga sekiranya anda dapat meninggalkan link di manakah tercampaknya karya saya yang marhaen itu - atleast boleh bantu saya popular.. ngeh ngeh ngeh... Yalah, apa salahnya mahu menjejaki kasih karya yang sudah ditulis, di samping menambah kenalan baru bukan..? Senyum sambil membuat tanda aman." : ayat Inche Gabbana..


Kita punya cerita yang tersisa di hati

Bisikan kata yang enggan dilupakan.

Mungkin sekarang masih segar.

Cuma kelak waktu mereputkan minda.

Lantas kisah ini hanya menjadi alunan kenangan yang bisu.


DISKLEMER - Semua pandangan sendiri sahaja.

Tidak matang mungkin.

Cuma ini yang berkisar di minda.

Dan aku tidak ingin melupakan.

Mungkin anda punya cerita lain. Ini cerita aku.

Maaf jika ada yang tidak senang hati.

Berombak dada membacanya.

Tapi ini cerita aku. Berkenan? Silakan baca.

Tidak? Dijemput untuk tekan butang keluar.

July 25, 2012

heart heat beat..

its been so long.... sooner i'll be leave my footprint here.. that it..!
like what i ever said... i' leaving... leaving all behind... because smthing wait for me there..
i know..when i leave you.. i will see some like your.. somebody with madness like you ang somebody that i love just like i love you... thats why it is not a big matter for me to leave you behind... i just want to show an appreciation for you kindness...n your sowtness.. sooner i ll foget abt you... so do you...!! life must go on... no matter how big our love rite now...it will be clash...crash like what i ever felt before to my old friend.. and i know... i'll stand by my own foot w/o... thanx bcoz cool n patient with my childy n maddy.. hope you will see the LIGHT n together we get ih THERE...tho see THE ONE.... Aminn

3 comments:

  1. lo. whatever. saja singgah mau kasi tau..im the first follower of yours. :)) *like2*

    ReplyDelete
  2. diamlaa kw sna...nguluk jak keja... bha klu g2 gn lupa promote heheheh

    ReplyDelete
  3. heheheh~ kau follow sa dulu baru sa promote. :P

    ReplyDelete